Tak period, tak pregent.. Ada Cyst ke?

Saya dah 14hari tak dtg period.. Period sy sbelum ni ok je.. Xde msalah... Sy de check upt... Tapi negative... Perlu ke sy pergi jmpa pakar sakit puan.. Sebab bila sy google... Boleh jadi ada cyst ke? Selama14 hari ni... Sy ada rse sakit tulang blkg... Kuat mkn and senang ke toilet buang air kecil. Ada siapa2 yg pernah alami mcm sy.. #ingintahu #pleasehelp #risausangat

2 Các câu trả lời

saya lepas kahwin...xperiod lebih 2bulan..pg doc,pg scan..ckp xda apa2 mslh..xpregnant juga...mudah rsa nk kencing..tulang punggung sakit sgt bila nk dduk..lepas tu,saya try folic asid..bru la priod lepas seminggu makan folic asid..Kalau nk jmpa doc..blh juga tnya..tp sllunya kitaran haid tu msh normal asalkan jgn lbh dr 35hari ..setahu saya..maaf kiranya saya slh.Saya dlu lepas 2bulan bru pg checkup. before checkup tu,lbh 10kali juga cek guna upt..ttp negatif🙂

3y trước

terima kasih sis 😀

Kdg perubahan hormon sis..

3y trước

Sama2