Hi Mommies!

Saya dah 13wks tapi mual2 masih tak hilang, malas jangan cakap la nak keluar rumah nak siap pun malas🫤🫤 air liur sendiri pun rasa pahit kadang tu tak telan pun air liur. Normal ke? Penat😆😞😞

5 Các câu trả lời

Sy 15w pun cmni gak. tah bila nk kurang pn xtau la. dhla nk kena minum air gula next week. sblm2 ni 12w dh hilang.

1y trước

sy start muntah mlm juga. smpai mtk ubt tahan muntah dri kk

Normal sis.. Sy setiap baby lain2.. Anak 1st dah 8bulan pun masih muntah.. Kali ni dah 15weeks pun masih mabuk2

1y trước

8 bulan masih muntah? 😰😰 penatnya nak tahan tu ek. Tu la saya first baby rasa aiyo bila la nak back to normal ni😆🥲

samalah dgn sya..apa yg dimkn semua kluar balik. Rasa sngsara betul bgini, x suka masuk dpur lg 😓

saya sentiasa meludah. g memana bawak plastik utk meludah.

Normal. Sama la. Kdg2 tek pun berdenyut sakit