Rasa letih dan kerap lapar

Saya dah 11 week 1 hari , saya cepat lapar even dah makan . Pastu kerap rasa letih sangat and cepat menangis . Saya dah makan pun lapar juga , saya takut jadi pape kt anak . Camne caranya lagi saya nak bagi rasa okay 😭#firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

kalau rs cepat letih..mengantuk masa awl kehamilan adalah normal .lapar juga...sy pnh mengalaminya dlu .bila rs letih mengntuk sy trus rest dan bwk tido ... puan makan la dlm portion yang sikit tapi kerap supaya tak rasa lapar sgt tak masuk angin perut dan alami gastrik ..mg dpmudah segalanya ...Allahuma aamiin Ya Mujib .

2y trước

sm2 kasih 😉✌🏻