Tumpah darah semasa berpantang

Saya da masuk 20 hari berpantang harini. Masa 13 hari berpantang saya tumpah darah, bleeding non stop & keluar darah ketul2 banyak. Saya hampir pengsan dlm toilet, husband call ambulan & kena warded 2 hari. Pengalaman yg x dpt dilupakan. 😰😰

3 Các câu trả lời

Allahu. Semoga cepat sembuh sis. Doctor ada cakap tak punca apa? Rahim tak mengecut atau apa ke? Saya tumpah darah immediate after deliver, satu jam nak stop kan, trauma kalau berulang ☹️

1y trước

doc kata infection. aah non stop. takut 😰

Allahu😞... sorry to hear it...mg smuanya baik2 shj ..aamiin.. jg dri bebaik tw .. mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

takpe slow2 k .jnji bdn cpt sihat... u can do it..fightimm ..✊🏻🔥with big hug❤️

Post reply imageGIF

tq siss