Bila nak scan doktor.

Hi. Saya cuma nak tanya bila ye sebenarnya masa sesuai nak scan doktor. Sepatutnya minggu ni dah minggu 7 tapi last week sabtu pegi scan pun doktor cakap still tak nampak. Saya pulak ragu ragu sebab saya memang takde muntah muntah. Cuma penat, pening dengan mual je. And memang kena scan dulu ke baru start appointment kat KK? #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby

15 Các câu trả lời

depend kk jugak.. klo guna upt da kompem pregnant.. cl kk.. sbb ad stgh kk nk suh buat appointment dlu pastu baru dtg buka buku.

Kalau klinik dah sahkan awk pregnant dah boleh dah ke KK buka buku pink. Di KK pun nanti mereka akan cek lg.

minum air dan jgn kencing sblm scan. 7mgg dh nmpk kantung, janin dan heartbeat

10week ke atas , kalau awal sangat dia tak nampak lagi

tunggu lg 2 minggu