Cucuk perancang

Saya cucuk perancang pertengahan bulan 5 sampai skrg bulan 6 .haid x berhenti? Itu normal atau saya x sesuai dgn cucuk perancang tersebut? #pleasehelp #firstmom #ingintahu #seriusnanya #firstbaby

2 Các câu trả lời

rasanya normal sis. saya pernah consult dgn doctor pasal perancang ni. dia kata kalau cucuk depo & implanon, antara 3 efek pada period. 1 - period seperti biasa. 2 - tak datang period langsung. 3 - period berpanjangan

saya almost 3 bulan tu jugak period sis. lagi dua minggu nak cucuk lagi baru stop haid. rasanya itu normal je.

12mo trước

Mcm mne nk solat? . Basuh then boleh solat ke? atau mmg x blh solat selagi xhabis?