Teruja tetapi risau

Saya check upt walaupun baru 2 hari lewat period. dan result upt 2 line sgt terang dan jelas. check awal sbbnya sensitif di bahagian breast dan rasa cramp di bawah perut. call klinik utk check, klinik suruh tunggu lagi 2 minggu sbb awal sgt, takut scan tak nampak lagi.

4 Các câu trả lời

kalau scan awal memang tak nampak lagi . kalau nak scan , kena tggu masa kandungan dah 6w . time 6w tu dah akan nampak kantung. kalau boleh sabar lg, tggu time dah 8w ( sebulan lewat period ) . time tu dah nampak jantung janin. saya tggu 8w untuk scan sebab tahu time tu dah nampak jantung 🤗

2y trước

ouhh gitu 😊 thank youu 🌹

krem sbb rahim mngembang ni normal .. nk scam better atleast 6w https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Betul first scan should be after 8 weeks baru boleh nampak . First ni mmg bergantung pada result upt je la

saya anak first mcm sis jgk ☺️