Apakah feeling yg dialami isteri utk usia 6 bulan dlm perut utk no 3...

Saya born 90, now ada sepasang anak dan bakal hadir yg no 3 utk this year.... yg 1st bidadari genius 3yr, jumping baby boy 1yr3mnth...

3 Các câu trả lời

Thanks.. sudah 2 hari pagi saya mandi sepasang anak, saya beri arahan pd princess genius supaya dengar arahan mamanya, dan test degan presepsi wajah garang bila dia langgar.. sebelum keluar kerja, saya pesan lagi, "waktu papa kerja, princess and adik pon kena kerja" tekejut dia dan dia tanya, "kerja apa pa?" Saya pon jawab dengan muka senyum dan lambai babai, "Princess & adik kerja bermain main lahh, semua orang dalam rumah ada kerja" hahaha, tekena si princess...

Mesti lah dia harapkan suami ada selalu dgn dia n tolong uruskan anak sama2 hehehehehe