Bleeding on off

Saya bleeding on off..tapi sikit ja..baru2 nie dh p kcmasan 2 kali,dktor kata bby okay..tpi saya risau sbb ank first xpnah bleeding mcm nie..knapa ya

4 Các câu trả lời

Hi dear. Ni 2nd pregnancy - sy kena lama jugak bleeding tu sampai 13w rasanya. Pi klinik scan semua okay, doc bg ubat kuat rahim. Doc cakap maybe sbb stress & penat. Kena bed rest. Skrg dah okay dah takde. Take careee okay

maybe awak kena banyak bedrest kot. jangan buat kerja banyak sangat buat masa ni

Saya pun ada bleeding 4 hari masa week 11.. Dr ada cek servik guna muncung itik tak?

12mo trước

Consume je ubat kuat rahim yg dr bagi, yg penting baby sihat.. semoga baik2 sja baby dan mommy ❤️

dah berapa weeks? saya dulu penah bleeding tapi alhamdulillah baby okay je

12mo trước

skrang dh 14w..