BERSAMA AWAL KEHAMILAN

Saya bersama dengan suami skrng 7w3h , masa buat oke tapi bile da klimaks rase senak 😅 normal ke tapi tkde bleeding or cramps la 😅 #ingintahu

3 Các câu trả lời

Ada org kata first tri kena elak bersama. Sy dgn suami bersama je masa 1st tri sbb takde apa problem tp senak tu mmg ada. So far Alhamdulillah semua okay cuma jangan ganas2. But kalau boleh elak or kurangkan, cuba lah ya.

Nak kepastian, awak boleh consult dengan doktor. Macam saya dari awal trimester sampai 3rd trimester, takde pantang bersama suami.

awalnya awak bersama , elakkan awal kehamilan sy 16 weeks baru berani bersama tuh