Pendarahan lepas bersama pregnant 38minggu

Saya bersama dengan suami. Semasa bersama, darah keluar banyak. Tu pun sedar selepas selesai bersama sebab bersama dalam gelap. Terus saya ke hospital untuk check. Doktor check Alhamdulillah baby okay. Bukaan baru 1cm. Jadi doktor suruh balik dulu. Sebab saya first time mommy. Ada mommies yang ada pengalaman macam ni?

2 Các câu trả lời

saya anak sulung lepas bersama keluar darah. pastu dah agak nak bersalin, tapi singgah mall dulu berjalan byk².pergi hospital dah 1cm tu, masa tu ptg dlm pkul 7 cmtu.. esoknya bersalin pkul 6 lebih

tnggu bukaan makin bnyk lh.. nk beranak dh tu.. stop bersama dgn suami..