Darah merah selepas nifas

Saya bersalin normal and dah nak habis berpantang hampir 44 hari tapi perasan ada darah merah pulak keluar selepas darah nifas yg warna coklat2 cair gitu. Adakah itu darah period? Normal ke period datang dgn cepat after nifas? Sebab ada baca artikel period datang selepas beberapa bulan bersalin#firsttimemom #advicepls

1 Trả lời

tempoh maksimum nifas menurut islam adalah 60 hari.. klau 60 hari keatas kluar darah lagi itu dikira haid..