Pengesahan bersalin di KKIA.

saya bersalin di swasta, & dah hantar surat pengesahan bersalin di KKIA. Kalau saya nak cakap dekat nurse yang datang nanti, saya taknak check di KKIA walaupun mereka datang rumah & teruskan checkup di swasta boleh ke ya?

2 Các câu trả lời

Boleh awak. Patutnya takyah lapor kat KKIA kalau taknak nurse datang check. Lagi senang. Family saya bersalin swasta tak pernah associate dengan KK

2mo trước

Boleh awak. Nak call boleh. Nak bagi tahu nurse masa visit pun boleh.

boleh ja.. itu pilihan kita