Bersalin czer anak belum 3tahun lagi baru 6bulan dah mengandung lagi

Saya bersalin czer anak baru 6bulan 🥹 pastu sebulan tak datang period check urine positive macam mana nak buat ni 😭

3 Các câu trả lời

blh proceed tp kemungkinan utk brsalin tu secara czer jgk tp apa2 kena dptkan advise drp dktor dlu.dktor yg blh decide.ada jgk yg dpt brsalin normal wlpn poor gap.brgantung keadaan kesihatan dan rahim awk..jgn stress2 yer.

kena consult with doctor.

mcm mne yer sis skrg??