makanan raya

saya berpantang hari ke 20 boleh ke makan rendang rasa sikiy sikit je

5 Các câu trả lời

saya pantang 28, lemang rendang semua saya bedal, laksa je tak makan, mak saya tak bagi. tapi kalau ikut saya bedal je. karut la laksa tak boleh makan, apa salah laksa😂

5mo trước

org kata laksa ni angin ..tpi nth la ..kita makan je sbb tkde pape pon😂

sy pantang hari ke 32 semua sy x kena bagi makan 🥲 sy tengok je makanan sbb sy fully bf baby so takut effect ke baby

saya berpantang hari ke 18 ..smua lauk raya saya makan😂 ..selagi tkde alergik boleh je makan

saya lemang pun bantai makan, pantang hari 28

sikit2 boleh. pulut jgn makan