Luka beranak dah sebulan

Saya bernaak normal tapi vacuum, luka vacuum kan dalam dia panjang.. dah sebulan, rasa pedih and ngilu kadang kadang.. saya jadi sedih sbb luka tak fully baik.. saya ni ada mental disorder dari before kawin lagi, jadi lagi nak menangiss je.. doakan saya kuat ye.. ibu and suami saya tolong saya tapi saya still dalam dunia saya kadang kadang.. susah ye jadi seorang ibu ni..

1 Trả lời

sama dgn saya normal vacuum , jahitan terbuka 3 minggu bru baik pkai krim fucidin , jgn sedih sis saya pun ada masalah 'bpd' pantang suami yg jaga mkn minum kemas rumah cuma anak fully saya jaga sendiri dengan luka terbuka sakit gila , positifkn diri kena kuat sebab baby perlukan kasih sayang awak , ddk dlm dunia kita kadang buat orang lain fikir kita tak cuba nak baik jd keep positif , saya tahu awak kuat .

1y trước

Sama.. saya bipolar disorder. Saya rasa down sangat sangat, menangis je selalu. Macam mana tahu jahitan terbuka ye?