Upt ni ok ke tak?

Saya beli upt ni dekat shopee. Sebelum ni pon de je beli kt shopee juga tapi brand lain la, tapi kalo test tu selalu negatif. Tapi bila try upt ni tengok positive tp faint line la. Sebelum 5min da naik double line. Cumanya, bila test guna dip n tell negatif. Saya bukan kategori lambat period ke pe coz saya period x teratur. Pesen saya cukup sebulan akan cek, sebab tak tahu bila akan period, jd cukup sebulan je cek setiap minggu smpai la period. Cek minggu2 la bukan hari. Jadi ada sesape pernah guna upt ni. Betoi ke tipu2 ni. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

Upt ni ok ke tak?
14 Các câu trả lời

Sgt x syor kan gune upt shopee or eco sy da pernah kena smua positif.. Bila gune clear blue "not pregnant".. So mmg useless sgt la y mcm ni.. Kalau betul nk check beli je y murah kat Watson rm4.90

Selalu tgk org share pakai upt ni kne scam. Better repeat lagi 2 minggu pakai upt watson atau guardian atau farmasi. Better dip n tell😊

Saya dah guna yg ni tak best 1 lambat detect yg ke 2 air kencing sampai masuk kat area detect line tu padahal letak bukan bnyak pun.

2y trước

Naik line tapi lambat awak. Saya pun beli kat shoppe juga. Ada yg boleh guna ada yg tak boleh guna langsung saya buat 3 terus nak tngok line sama terang atau tidak lagi 2 tu saya dapat tak terang linenya. 1 lagi terang linenya. Awak beli la upt lain beli kat famasi

not rrkemen sgt brand ni slalu ralat https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

upt ni xbgus. dh 3kali kne scam dngn brand ni. cri info rupanya rmai jgk yg trkena dngn brand mamma ni 😌

pernah kena scam dgn upt ni.better beli kt farmasi @ watson yg ada jenama.

penah guna yg ni naik 2 line.. beli kat watson 1 line.. g scan cyst..

ni macam yang dijual kat eco shop ja sis..elok beli kat farmasi ja..

kalau boleh lgi bagus beli dekat farmasi terdekat😊

sy guna pun samar2,skrg mcm mana awak preggy tak