Susu badan tak cukup

Saya bekerja dan anak hantar pengasuh. Susu badan tak cukup nak stock kan utk anak. Anak baru 4 bulan. Sedih dan serba salahnya nak campur susu formula. Ada apa apa nasihat utk saya tak dari mommies😢😞

3 Các câu trả lời

Kalau sis dh jaga jaduam pam dan cuba tp nasih tak cukup tak salah campur fm. Takperlu sedih janji baby sihat n kenyang. Sy pun dh campur fm. Dh cuba p dan mcm2 booster tp dah rezeki baby sy gitu redha je

kena rajin direct feeding then ikut jadual time pumping, nda bole skip.. lepastu ambil supplemen utk banyakkan susu badan..

dekat rumah baby directfeed x? boleh awak share jadual pumping awak? waktu kerja awak pumping berapa kali?