Batuk ketika hamil

Saya batuk teruk sgt sampai beri tekanan dkt perut.. da dekat seminggu.. da minum syrup herba beli dkt farmasi, ahli farmasi yg suggest.. tpi x sembuh2 jgk.. mcm mana nk buat eh.. ada cadangan..

1 Trả lời

sy pergi kk, jumpa doctor, dapat ubat benadryl, ikut dos yang sesuai dengan ibu mengandung. lepas sebotol minum, alhamdulillah batuk lega. kadang ada gatal tekak, sy minum honey lemon suam setiap hari

2y trước

boleh sis. pergi je kk bahagian pesakit luar, tunjuk buku pink.