Demam sakit urat .

saya baru stat demam bisa badan , sebab hari ne saya gastrik seharian dah makan gaviscon perut memulas sikit2 .. perlu ke hospital ? or rehat je kat rumah ? 🥲 baby gerak okay je.. 20weeks 6 days #pleasehelp

1 Trả lời

hi sis☺️dah breakfast? mcmne keadaan sis? msih gastrik lagi? kalau masih sakit better jmpe doc tuk dptkan rawatan...bkn pe...tuk keselamatan sis n baby😘kalau sis sakit...takut sis xmakan kan...Cian bb lapa...takut nnt effect kat bb sis...❤️🤲 Sy doakan smoga sis cpt sembuh 💪