Susu belah kiri cepat full dari kanan

Saya baru sebulan bersalin and fully bf anak directly. Tp mcm pelik lately ni sebelah kiri cepat full dr kanan sampai bengkak2 kadang. Padahal bg dua2 belah bergilir. Ada masa tu last bg belah kiri sebelum tidur mlm subuh bangun belah kiri tu jugak yg full and bengkak. Mcm mana ye nak bg susu kiri kanan sama byk. Risau lama2 belah kanan ni nanti takde susu pulak

2 Các câu trả lời

normal jadi bila bf baby. sis boleh pam atau marmet yg sebelah lagi masa tgh susukan anak. kerap bagi anak susu belah kanan nak bagi rangsangan.