Buka buku pink

Saya baru pregnant 6week, tapi belum pergi scan di klinik.. plan nak bukak buku pink di klinik kerajaan pada week 10.. perlu scan di klinik swasta dulu ke, atau boleh terus datang klinik kerajaan??

2 Các câu trả lời

boleh terus ke KK. kalau sis belum scan, nanti doktor di KK yang akan scan. cuma kalau KK kampung kadang mesin USG dia lama dan tak berapa cantik. nak puas hati, boleh scan di klinik swasta.

scan klinik swasta masa 8-9w, blh check dh ada janin dan heartbeat sekali. klu dh nmpk, bawa gmbr scan pergi kk ambil tarikh appt. slalunya misi akn bg tarikh appt sblm 12w.