Tumpang tanya,kalau macm ni positive ke negative..

# saya baru pertama kali guna opk..

Tumpang tanya,kalau macm ni  positive ke negative..
8 Các câu trả lời

Hi sis .. ni ovulation test bukan pregnant test .. normally ovulation test ni untuk check tahap kesuburan kita kalau pekat mcm tu means kita sgt2 subur untuk bersama suami .. tp kalau dh huna pregnant test insyaallah positif dh tu .. maaf sekadar berkongsi je sbb sy pernah guna opk tp negatif rupenye tk sama bila guna upt baru sy thu positif pregnant . 😂..sis boleh rujuk yg lebih pakar atau pergi farmasi bedekatan☺️

ni da positif da sis..esoknya mesti line T lagi terang..selamat bersama dan dikurniakan zuriat ya😊

Boleh baca instruction dkt plastik tu sis. Kalau da 2 line mcm ni, mmg positif la

ni test kesuburan , klu double line tu tanda kta tengah subur

positif tu sis, bole la bersama, semoga dapat zuriat amiin

sgt terang dah tu sis.. positif sgt tu.. tahniah..☺️

Positif sis. Boleh BD tu in shaa Allah ada rezeki baby

positif