susu ibu kurang

saya baru melahirkan anak sulung secara czer, susu badan tak sampai 30 hari dah berkurangan secara mendadak. ada yg tahu kenapa?

1 Trả lời

puan ada stress? cara pemakanan mcm mana? kerap tak menyusu? baby latch betul tak? byk faktor yg mempengaruhi. boleh cuba follow nad masrom di tt/ig/fb untuk ilmu penyusuan jgk

2y trước

nak kata stress tak la sgt. mungkin cara pemakanan kot yg tak betul. okay nanti sy cuba follow, terima kasih infonyaa ❤️