Keperluan baby & ibu

Hi, saya baru masuk 24 minggu. Nak tanye, keperluan ape yang saya boleh beli dulu? Saya ingat nak beli sikit-sikit supaya tak terasa beli sekaligus nanti. #firsttimemom

2 Các câu trả lời

sy 23w . bru beli baju dan bedung . sy ckp kat husb nk sttlekan beg hospital dlu . risau btul kalau ttiba tak lengkap brg . yg basic je awak beli . mana yg awak rasa perlu digunakan dulu masa berslin nt . anak first ni kata rasa mcm nk beli smuakan . tp mmber sy yg ramai dh jd mak . ramai nasihat kan sy jgn beli bnyk sbb nt nyesal tak terguna .

ni yg Sy beli

1y trước

Tq awak awak...💞