Apa perlu saya lakukan ?

Saya baru masuk 11w. Tapi keputihan saya warna hijau cair. Macam mana ya? Saya risauu

3 Các câu trả lời

don't worry tapi jgn tggu. terus pegi je klinik bgtau doc/nurse. drng akan swab utk confirmkan jangkitan atau tak. ubat insert/antibiotik/ lawas kencing akan diberi. ibu hamil mmg senang nak kena jangkitan kuman walaupun dah jaga betul2.

4mo trước

Masa first pregnancy, sy pernah mcm awak. Sy terus pegi klinik sbb risau kalau gbs positive boleh effect kat development baby. Tak effect sgt kat kita tapi kat baby. Seminggu mcm tu normal balik lepas dari klinik. Nasib baik bukan gbs positive.. Melalui bacaan, gbs boleh jadi makin teruk dlm masa yg singkat and ada org yg ada symptoms dan ada yg x

Checkup nti bgtau nurse / doctor. Takut gbs nti bahaya sis

4mo trước

Boleh ke buat swab 11w? Lendir saya ni bertukar color je tapi tak berbau tak gatal. 🥹