Pregnant after miscarriage

Saya baru lps missed miscarriage bulan 7 masa mengandung 14 minggu, skrg sy dpt tahu sy mengandung 4 minggu. Sepatutnya due date utk baby lps lagi 4 minggu je, perasaan saya bercampur aduk.. doakan saya dpt lahirkan baby ni dgn selamat 🤲🏻 Masa sy gugur sebelum ni sy ada darah tibe tibe cm period, skrg sy mcm asyik risau fikir psl darah. Mcm mana nk stop overthinking .

4 Các câu trả lời

sis.. setiap kali solat doaa.. moga dikuatkan . kandungan sis