Keliru UPT samar-samar

Saya baru lewat period tiga hari n saya try buat UPT, result dia samar2 mcm tu..saya cnfius kjp..pregnant ke tak tu yaaa? 😅

Keliru UPT samar-samar
2 Các câu trả lời

Tahniah..pregnant dh ni sis,nampak terang tu..take care..jgn lupa mkn folic acid..scan kalau nk nmpak kantung,janin dan heartbeat seeloknya 8 week..

Pregnant sis, tahniah ! Nk cnfm ,Boleh scan dkt klinik

1y trước

Saya masih cnfius lagi sbnarnya ni 😆 klau nk pergi klinik scan mcm awal sgt kan?..takut doc masih x npk lagi..seeloknya brapa mnggu boleh g scan?