Cikgu taska kemas suka complaint pasal anak kita

Hi saya baru hantar anak kat taska kemas,hari2 ada je cikgu ni complaint pasal anak kita.Kadang ulang tanya soalan sama je,anak saya makan pakai sudu pastu hari2 tanya anak makan sendiri tak? hari2 cakap anak tak nak makan pakai tangan dia macam geli,dia makan nasi memang pakai sudu nasi kalau pakai tangan dia main je campak2 nasi tu .Saya pun suap jugak anak sebab makan sendiri dia main je.Hari2 ada je complaint anak itu inilah.Sebelum ni hantar home school takde langsung cikgu complaint apa2. Padahal anak makan sendiri juga kat home school tu.Saya apply je sekali dapat tak expect pun so hantar jelah.Saya dahlah tengah pregnant kadang stress rasanya.Saya rasa nak berhenti je hantar kemas ni. Tolong bg pendapat yang positif ye.Yang negatif saya delete.

1 Trả lời

maybe awak patut bgtau n slowtalk dgn cikgu tuh pasal ni kot, kalau saya pun penat juga asyik ulang benda sama.

6mo trước

saya baru seminggu hantar tapi sebagai ibu rasa tak seronok bila cikgu asyik complaint pasal anak kita