Berat baby Kandungan 5 bulan

saya baru buat detail scan and berat bby skrg 4.90g untk kndungan sy yg 5 bulan ni. boleh sy tahu, sepatutnya berat bby kdungn 5 bulan berapa ya? adakah 4.90g tu normal atau tak? ##firstmom ##ingintahu

Berat baby Kandungan 5 bulan
2 Các câu trả lời

dkt apps ni kan ada bahagian baby blh check dkt situ. dkt laman utama, tekan je bahagian gmbr ibu mengandung. Tekan pada gmbr baby di bahagian perbandingan baby dgn benda lain. dia akan keluar saiz baby beserta berat berapa. Usually x lari jauh kiraan tu.

Saya 17weeks berat baby dah 600gram haha