Husband tengok video perempuan lain bukan video lucah video selfie biasa je

Saya baru berpantang 12 hari. Sedikit terkilan ternampak husband duk tengok perempuan seksi dekat reels ig. Saya buka ig dia dekat explore penuh muka perempuan je. Sebelom ni tak de pulak tapi sejak saya berpantang ni tak sangka dia boleh tgk video dan gambar perempuan lain. Saya buat tak tahu je and perli perli je. Malas nak bergaduh. Betol ke apa saya buat ni? Saya malas nak layan perasaan sangat sebb tengah berpantang taknak jadi meroyan. #luahanhati

1 Trả lời

kalau curious tanya. jgn diam. diam tu yg buat meroyan nnti. dok pikir2. tye je direct, x suka ckp.