Rasa malas sampai tak nak buat apa2

Saya baru 9w+ tapi rasa malasnya melampau² sekarang, nak bgun pagi n buat kerja pun malas sgt. Ada tak mommy yg mcmni , ke saya je mengada²🥹

9 Các câu trả lời

sy lg da 12 week pon.. sama la malas.. kdg bukan mls pn sbnrnye kite ni tp kite yg x larat awl2 preg ni... nak g keje lg la mcm nk cuti je sebulan.. haha.. kalau dulu ok je g keje sume

sama dgn sy juga. Tapi sbb kerja bila fikir dpt gaji kena saving untuk anak nanti terpaksa juga bangun pergi kerja 😅Tapi bila cuti mmg sy baring, tidur atas katil je.

2y trước

sama la saya.. cuti mmg x buat apa dah.. huhu

Saya pun mcm tu awak🥲 dia punya malas tu tak pernah sy semalas tu tapi mengandung ni kdg2 mcm2 gaya cuma jgn layan sgt. Kena buat apa2 pergerakan jugak utk bg malas tu hilang

2y trước

saya mula2 mari malas tu kerja pun tak boleh 😔

Samaaa😌.. Sampai mandi pun saya malasss…😅😂 tapi last2 kena p mandi jugak biarpun lambat nak gerak p bilik mandi.

2y trước

tahu takpe awak😂 teruk sy kena bleber dgn mak & husb. sy jd mls mandi 🤦🏻‍♀️

Sama malas teramat rse. rse nk bed rest je hari2. tapi sbb kerja kne paksa diri jugak 😣

samalah. tak pernah sya semalas nie. rasa nak Baaaaring saja bah 😆😆

Sama dengan saya. Susah nak lawan asyik nak gurin je asal takde puat papa

Saya pun macam tu awak, malas sangatsangat. Nak mandi pun malas 😂

saya pun...