sakit perut

saya baru 9 weeks kalau ikut tarikh last period, tapi masa scan doktor kata baru 7 weeks, normalke kalau rasa sakit perut tiap kali tidur telentang? kalau mengiring baru x rasa sakit. Rasa skit macam kene tekan. Normalke? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

normal kalau xde pendarahan... sy pon sllu krem klau tdo trlentang.. rasa mcm urat tarik tapi xde la sakit sgt2.. rsa krem2 mcm nak priod tu ja.. kdg2 xrsa sgt pon.. smga baby membesar dgn sihat ya 🥰

Sama sis. Saya sakit jugak perut tp yg jenis pedih ngilu2 on off mcmtu. Insyallah okay tapi kalau ada terlalu sakit atau ada pendarahan, cepat2 ke klinik ye. 💪🏻

beza seminggu dua tu normal. sakit atau cramp?