Breast tak rasa sakit

Hi. Saya baru 4 minggu 3 hari pregnant. Saya banyak baca yg breast sakit salah satu tanda hamil. Tapi saya takda rasa sakit pun. Atau tak semua rasa mcm tu? Maaf, saya first time pregnant.

3 Các câu trả lời

hai! saya ngam 4 minggu. so far tkde rasa sakit atau simptom pape or morning sickness ke apa. tkde. cuma badan sakit2 dan breast pn sakit. huhu

lain org lain symptom dy sis..jgn risau..tu normal..mgkin sis akn alami symptom laen nnt..

Saya dah 6w mmg lgsung tk rasa sakit.. cume lame2 dia jd mkin sensitif tu je