Breastfeeding & Susu Formula

Saya baru 2 minggu bersalin, susu badan mcm cukup2 makan 1 hari. Takde boleh simpan stok ke apa. Jadi, nak tanya, klau awal2 ni, susu bdn mmg mcmtu ke? sikit je.. dan selalu kene pam. Saya jarang2 direct feeding, sbb kdg2 mgkin susu sikit ke apa. baby selalu lepaskn awal. Atau ada apa2 tips utk naikkan susu badan? atau lepas sebulan nanti, baru susu byk sikit. #breastfeeding #SusuIbu

2 Các câu trả lời

klu based on pngalaman sye, awal2 memg susu x byk sgt.. tp lme2 nant ok...