Makan maggie boleh ke?

Saya baru 1st trimester dalam 6week+.. Teringin sgt2 nak makan maggie tomyam tu. Sampai xtenteram jiwa duk terbayang maggie tomyam tu. Boleh ke makan?? Bahaya pada kandungan tak??😭😭😭 #firstbaby

14 Các câu trả lời

benda ni jadi kt sy. lepas makan beranginnnn satu badan. rasa kembung perut. padahal pregnant before ni ok je

Masa awal pregnant aritu sy mabuk teruk. Saya cuma boleh makan maggie cup jek. Nurse cakap tak apa makan je.

Bole jer sis cuma berpada2

boleh