hai mum , kalau sebelum ni czer ,nanti kena jumpa pakar ke sebelum bersalin

saya anak sebelum ni czer sebb bby besar ada sangkut gdm , kali ni sya mengandung lagi pun sangkut gdm ... nanti jumpa pakar dia ckp apa ya ,atau dia bagi tarikh czer juga ada tak mumy2 yg mengalami mcm sya #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

pakar akan scan & nilai tahap kesihatan awk utk vbac/czer lagi. & selalunya jumpa pakar dah 36w kan? so dia akan bg tarikh dah time tu.

2y trước

yep pakar mesti nk jumpa. tp takde apa tu jgn risau yee