Minum susu kambing

Saya alahan susu lembu. Try minum susu kambing Lazz, tapi kembung perut. So agaknya saya patut cari supplemen atau cuba susu kambing jenama lain? Apa nama suplemen pengganti susu? Nak beli di klinik swasta

2 Các câu trả lời

Saya makan obical je awak. Beli dkt farmasi. Nurse KK and dietitian suggest. Kadang kadang ada la minum susu HL sekotak dua. Minum susu lain karang takut gula naik, saya ada GDM. So pil pilihan selamat dan mudah

2y trước

Oo..namanya obical ye. Saya susah hati jugak nak minum susu, sebab tak sesuai dengan badan. Pening bila orang sekeliling paksa minum

susu kambing brand lain.

2y trước

Nanti saya cuba. Terima kasih 👍