sekarang sudah 8 weeka

saya ade pendarahan dari minggu 3 sampai sekarang. On off la pendarahan. Adakah itu normal ? lagi satu upt masih double line untill now

2 Các câu trả lời

Dah jumpa doktor ke? Normal pregnancy should be takde masalah pendarahan. Bila ada pendarahan tak normal. Selalunya doktor akan bagi pil atau injection kalau ada ancaman keguguran.

3mo trước

Maaf, saya takde pengalaman. Bila baca pengalaman mommies dalam TAP ni ada yang okay, ada yang tak okay. Saya cuma boleh nasihatkan awak pergi klinik/hospital swasta untuk dapatkan option lain.

tak normal. penempelan berlaku sekejap je. tak patut ada bleeding berlarutan mcm tu.