Dah 17week Baru Dapat Tahu Ada Placenta Cyst Tumbuh Sebesar 7cm Dalam Perut? Tolong Bagi Tips Ye

Saya ada turun darah pada 15w pregnant n scan semula dengan pakar masa 17w tiba2 ada placenta cyst sebesar 7cm dalam perut. Pakar suruh datang check semula pada 28w nanti untuk tgok result if cyst tu membesar terpaksa warded n czer so baby akan pramatured la kan? Risau sebenarnya tapi nak elakkan makan makanan yang menjadi penyebab tu susah sangat. #SeriusTanya

1 Trả lời

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin