Urutan perineum

Saya ada ternampak video urutan perineum di tiktok, cuma dah lupa video tu sarankan start berapa minggu untuk mudah kan bersalin dan elakkan koyakan vagina.. Sesiapa tau, boleh share tak?

2 Các câu trả lời

35 weeks n Keats...artikel dlm TAP ni pn ada.. Sy bru bca, thanks awk sbb tnye 😊, sy bru first time dngr n try Google, ada rupanya urutan cm tu ye...😅,sy ada skali dpt rezki bersalin tnpa koyak msa bersalin ank ke4,memg seronok xyah pk pasal luka...hrp y last ni pn dpt rezki brslin tnpa koyak jgk...x salah pn kn klau kita iktiar...

Sy start dalam 34w

11mo trước

Boleh tau guna minyak kelapa dara atau minyak apa? Brand apa dan nk cari dimana?