Soft toy

hi. saya ada readystock Owl soft toy utk baby. tinggal 10 units shj lagi. RM35 tidak termasuk pos. tinggalkan number atau ID telegram jika berminat. - boleh keluarkan bunyi apabila picit sayap(saya akan send video) - warna yg menarik - ada beberapa gambar bawah bulu burung - terdapat beberapa jenis fabrik yg digunakan utk baby tingkatkan deria sentuhan

Soft toy
2 Các câu trả lời

harga markdown. rm25 tak termasuk postage. siapa nak boleh bgtau ye

cantik❤👍