Low lying 20w 6d

Saya ada masalah uri di bawah(low lying) korang ada pengalaman yg sama x? Boleh share..

1 Trả lời

Sy mggu lpas doc scan uri kt bwah tp xhlang lluan cuma msih tggi pras pnggan...Doc nk rpeat scan 28week nnti skrg 20week..Harap2 uri naik blik nnti..Lgpun tgk kt doc2 yg share kt tiktok dorg ckp awl lg..Nnti insyaallah uri naik balik..

2y trước

Ya 20w masih awal, harapnya nanti dah 28w uri naik ke atas.. smoga dipermudahkan yaa🙏🏻🙏🏻