Sleep train

Saya ada baca baby 4 bulan dah boleh mula sleep train..macam mana nak mulakan eh??sebab dia tak boleh tidur kalau tak dipeluk atau berbuai #firsttimemom #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

Baby saya dari pantang lepas menyusu saya letak terus biar dia tido sendiri.. yg penting dia da kenyang susu.. lepas nenyusu je letak puk puk sikit pastu dia tido sndiri.. kadang kita pulk tk puas nk peluk2 dia nnti da puas susu dia sendiri tolak2 suruh letak kat tilam nk baring😅

1y trước

Awak boleh try follow baby language dia ada ajar. Saya pun mcm nk buat baby saya tapi tak terbuat lagi sebab baby tidur ngempeng dengan saya. Bila letak buai tido kejapp je dh bangun 🥲