Pendapat ibu

Saya ada ank doktor detect dye autisme,kadang mood dye bagus sangat,kadang mood dye x ok suka baring x kira tempat,kadang tiba hempas kepala dgn badan.saya masuk kandungan kedua.patut ke saya kerja lg ??sbb urusan ank semua saya urus...saya risau emosi saya terganggu 😞

1 Trả lời

anak awak umur berapa sis?, husband selalu tolong tak?, n anak awak selalu sapa jaga kalau kerja?, sbb tgh preg. ni , takut bila semua awak ja buat sorg2x, penat juga la.