Anak xlayan mak

Saya ada anak 10 bulan.. Bila sya ajk main sama2 xdilayan.. Ajk borak dia xberminat ye nk borak balik.. N respon anak mcm bosan.. Tp kalau makcik dia dtg. Tgk muka da senyum2.. Acan sikit2 pon mengekek gelak.. Im is jeles.. Ada x anak2 puan2 mcm ni jgk

1 Trả lời

takda pula sis, sbb anak jenis manja , dgn org tak rapat dia tak bapa nak . maybe makcik dia rapat kot n pandai buat anak happy. awak try buat mcm makcik dia buat .

7mo trước

hu itula.. tgh berguru dgn makcik dia.. tp kdg kita acan mcm mkcik dia. xnk plk dilayan . huu mungkin dia dah boshan kot tengok muka mak dia 24 jam .. hahaha