Normalkah first trimester ni susah nak makan? Takde selera nak makan, tapi takde morning sickness..

Saya 8 weeks 5 days pregnancy

2 Các câu trả lời

Sy pun mcm tu..nk ckp mual xlah…cuma mcm xda selera n blm ada yg d ingini

3t trước

betul la, saya cuba cari sesuatu yg buat saya berselera. Setakat ni saya boleh mkn buah buahan je. mknn lain saya paksa diri utk mkn

berat badan awak ada turun tak?

3t trước

Hi sis..sy mau tnya klu ada kluar cecair wrna coklat2 tu apa ya..sy confuse sama ada keputihan ka atau pun mmg spotting..btw sy blm lg bscan..ingatkan mgu dpn bru nak scan..tp skrg ne fasa2 mcm x da alahan sama kurang selera makan..risau pula sy..