Bertanya

Saya 8 hari sudah lambat haid. tapi check upt negative. tapi 3 hari ni keluar cecair warna coklate dari tuttt. And ada setitik warna pink..merah jambu. bukan warna darah. And dia keluar waktu pagi saja. sikit sj. Apa maksud dia. lambat haid 1 mggu. check upt negative. kluar cecair coklatebercampur setitik pink. Boleh sesiapa jawab sebelum saya consult ke docter.

1 Trả lời

Kalo da kua spotting n wrne mrah pink tu biasa tnda nk period da tu. Cuba tgu lg smggu tgk period ke x. Pstu cek upt lg. Kalo ngtif bru jumpa doc