Scretch mark

Saya 5 bulan pregnant, normal ke belum rasa gatal² area perut. Scretch mark pun saya takda lagi.? Mohon penjelasan.

18 Các câu trả lời

Saya 22hb haritu beranak ,yakin je xde ,lepas keluar baby baru nampak 🤣

3y trước

Ye serius hhahaha tapi xbanyak la , n xhitam jgn garu jela ,n tiap malam sy sapu palmers oil sebab tu xbanyak n xhitam kot

normal sis..saya hamil anak ke4..3 org ank x ada kesan tu langsung..

3y trước

Alhamdulillah. Glad to know that👍

Sis kita sama, dah 5 bulan takde lagi alhamdulillah syukur

Normal aje tu. saya pun dulu masa 3rd trimester baru start ada

3y trước

Alright sis. Noted. Thankyou 👌

Normal je sis.. saya mmg sampai bersalin xde stretch mark pon

3y trước

Alright sis. Thankyou. Alhamdullilah sis takda stretch mark. Bersih jee

Kalau boleh taknak pun takpe 😅

3y trước

Hahaha camtu pulak ehh 🤣🤣

normal