Tanda bersalin

Saya 38 minggu 1 day tapi tak dak tanda nak bersalin pun cuma sakit pinggang and sakit perut itu tanda nak dekat bersalin ka first son ni x tau hehe

2 Các câu trả lời

kalau sakit tu sakit lain mcm yg awak tk pernah rasa sblm ni , itu mmg contraction . sy first mom jgk n tkde turun tanda cuma contraction kuat , sakit dari 3pm smpai lps maghrib tk tahan g hospital .. doc cek bukaan apa smua baru 2 cm tp kne tahan wad sbb baby kerap mengeras..

kalau sakit tu on off misi cakap baby buat persediaan nak bersalin tapi kalau sakit tu makin lama makin kerap dan makin kuat sakit tu salah satu tanda bersalin ..